These adverts are supporting the forum's costs and the products/services are not endorsed by the forum owners.
First have you tried?
Log in to Search the Forum for help!
Learn more about using FreeStyler at the FreeStyler WIKI HERE
Learn more about DMX in General at The DMX Wiki HERE

if all else fails and you need a fixture consider the fixture building service HERE

GO Monkey - Theater / Band Cue Stack

Discuss Go Monkey here!
Post Reply
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »



Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
CutDMX12
Starting to get to grips with FreeStyler
Posts: 29
Joined: January 27th, 2008, 2:10 pm
FreeStyler Version: 3.5.2
I Use FreeStyler for: Theater

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by CutDMX12 »

Mattotone wrote:any takers???
Nice job! :mrgreen:

now now more sitting at the back with my fingers cold typeing the XML code out as thay act....

nice job....

i think get the XML gen to load and edit the XML then i think Go Monkey could be included with FreeStyler when someone downloads and installs it :mrgreen:

Nice work

C12,
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

http://www.freestylersupport.com/fsforu ... hp?id=1362 this version allows just that. Editor will be included with next monkey release. Being included with fs is up to raph but would be welcomed
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

latest version of Fs has fixed the reverse issue.
I used goMonkey for the first time in a real enviroment, small issue found with the xml creator.
the creator adds. .chb to the end of the sequence name in xml. this is not required and will create a file not found error.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
trapgunner
Starting to get to grips with FreeStyler
Posts: 22
Joined: March 31st, 2011, 3:03 pm

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by trapgunner »

Hello, I tried to use FS and GO monkey, but no sucess.
First of all I want to know if I can do what I want if this app.
I have a music and I want with just one start command the program change the sequences sync with the music, this is possible? I want something like that:
I press the start button toghter with the music
0.0 seconds - sequence1
1.2 seconds - sequence 2
2.5 seconds - sequence 3
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

Unfortunately not the current resolution of the timer is 1 second, apart from that it would be able to do this.
Look out for the show Monkey. This will do what you want but is along way from being finished.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
trapgunner
Starting to get to grips with FreeStyler
Posts: 22
Joined: March 31st, 2011, 3:03 pm

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by trapgunner »

have some another free software I can use for it maybe with a timeline?
htaxil
Knows how to turn Lights ON
Posts: 6
Joined: February 23rd, 2011, 4:16 pm
FreeStyler Version: 3.4.4

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by htaxil »

It seems that all the .chb files must be in the "C:\FreeStyler\Chases" folder, otherwise we get an error "File not found". Sequence classification by sub-folders should be avoided.

File names must not contain accented characters otherwise we get an error "Bad file name or number".

After saving XML file with "GoMonkey Easy XML" we must edit the xml file to delete the ".chb" after each sequence name otherwise we get an error "File not found".

Image

It appears that the "Fade and Loop" options are in reverse logic : when one of these options is checked in GoMonkey, the option is disabled in freestyler.

Image

Unfortunately, there are often errors when trying to save the XML file. In most cases, an error window appears, but not always. There, I have not had but the file was empty. Here's what's left of my work :((

Image



Another problem : I created a list of five scenes. Each scene contains séquences, not always the same number. On some scenes, sequences do not start to play. I see them loaded in the cue but I have to click on "play" button for them to play.

This happens to me on scenes with the same number of sequences. In the example below, only the sequence three starts automatically :

1 - ok, the first two sequences are played only once (but the second was not played)
Image


2 - the first sequence does not change anything , I don't know if it works. The second will not start.
Image

Strange, when I change the order of sequences, it changes the behavior of my scene. Here, I switched the last two sequences and it started automatically every two.
Image

I try a new order ... No, it works less well.
Image


3 - the first and second sequence does not start automatically.
Image

the order of the sequence changes the behavior of the scene.
Image

I try a new order ...
Image

another order... no
Image

But for this last step, it seems that there is a timing issue. The sequence "Fade-1par1-Gad," which does not start, is in the final sequence of the last scene of my list ...

And it starts on the following set that includes only one scene
Image

following set that includes only one scene that normally does not use this sequence...Image



Another problem ? ok, I am in shape this evening ;)
In the example below, the three sequence run automatically (I do not know why it works here). The problem here, the first sequence drive a dimmer but nothing happens physically. To make this work requires me to intervene on the cue to stop and start this sequence...

Image

I hope I'm clear ...
Any ideas?


regards,
Hubert
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

version 6 released


Edit/create the cue stack in program.
create loops in the cue stack.
various bug fixes, fixed issues with random/fade/loop being reversed.
removed the error of adding.chb to end of file names in the xml
error checking added to xml reader.

Known issues:
no folder support all sequences must be in single folder (This is how FS accepts Sequences)
not looping a sequences causes sync issues with sequences play/pause leaving go monkey to not be able to restart sequences. This is down to FS being unable to report its play/pause status.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

version 7
Update to address the problem where a scene would not play under certain conditions.
The software no longer needs to keep track of the play/stop status of sequences within the freestyler software.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

Has any one managed to play with this, There were quite a few changes that do require testing fully.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
Pidea
Has mastered Fixture Creator
Posts: 39
Joined: February 11th, 2013, 4:33 pm
FreeStyler Version: 3.5.2
I Use FreeStyler for: Band

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Pidea »

Hi there ! I play drums in a band and want to be able to control the lights via MIDI signals sent from a Roland trigger pad. At the moment I've programmed FS with a light show for a particular song. I've done this by creating a sequence for:

* the intro (45 seconds)
* a verse (60 seconds)
* a chorus (20 seconds)
* the solo (25 seconds)
* the outro (30 seconds)

and I've set up a cue stack called song 1 and dragged each of the items into it in the required order:

* intro
* verse
* chorus
* verse
* chorus
* solo
* chorus
* outro

I'm hoping to be able to step through each one in turn so at the start of the song I trigger the intro which runs for 45 seconds and then it holds until I manually trigger the next sequence for the verse and so on and so on.

Is this possible ? If so, what combination of parameters do I need to set because I've tried pretty much everything and can't get it to work.

If I understand this right, the wait time is the total time of the song (in this example 280 seconds) and if I tick 'Halt' then at the end of the song then it won't go to the next cue in the list (song 2). Is that right ?

Also, would it be possible to list the cues in the left hand column of the main window and the sequences for that cue in the right hand column ? That would make it much easier to see which sequence is running at the time.

Thanks in advance !
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

The wait time is the amount of time the software waits until GOing onto the next cue. so for your into this could be 45 seconds and then it will advance onto the next cue, if you want it to wait untill you next trigger then select the halt option, it will keep the cue running until you press GO, which will then load and play the next cue.
Freestyler will list the running sequences in the normal cue window if you need this information.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
Pidea
Has mastered Fixture Creator
Posts: 39
Joined: February 11th, 2013, 4:33 pm
FreeStyler Version: 3.5.2
I Use FreeStyler for: Band

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Pidea »

Thanks for the reply Matt.

Based on what I read that's what I thought would happen but having set it up like that it doesn't run as expected. I've just got back from band practice so my brain addled - I'll take another look in the morning and will post my findings.
Last edited by Pidea on March 15th, 2013, 9:16 am, edited 1 time in total.
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

Try version six. Version 7 doesn't seem to work correctly with Fs and needs looking into.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
Pidea
Has mastered Fixture Creator
Posts: 39
Joined: February 11th, 2013, 4:33 pm
FreeStyler Version: 3.5.2
I Use FreeStyler for: Band

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Pidea »

Thanks for the tip Matt, just tried to download version 6 from the first post of the thread but WinRAR is reporting that the header is corrupt. I'm getting this error on two different computers.

If you've got a moment could you re-upload it ?
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

Must be part of the forum moves. I will post v6 back up tonight.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
Pidea
Has mastered Fixture Creator
Posts: 39
Joined: February 11th, 2013, 4:33 pm
FreeStyler Version: 3.5.2
I Use FreeStyler for: Band

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Pidea »

Thanks for that Matt, interestingly some of the other forum attachments are fine. Wierd !
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

Re-uploaded version 6.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

Version 8 released
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
kittmaster
Commited FS Forum helper
Posts: 189
Joined: September 24th, 2012, 9:14 pm
FreeStyler Version: 3.6.2
I Use FreeStyler for: DJ
Contact:

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by kittmaster »

Just downloaded it with my example rar you gave me, but since I changed the names, it seems like I've fouled it up......will try it tonight when I get home.....looks promising.
kittmaster
Commited FS Forum helper
Posts: 189
Joined: September 24th, 2012, 9:14 pm
FreeStyler Version: 3.6.2
I Use FreeStyler for: DJ
Contact:

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by kittmaster »

added two chases....hit add to stack....died

See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.FormatException: Input string was not in a correct format.
at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
at FS_Go_Monkey.xmlGui.addToListButton_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5466 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
FS Go Monkey
Assembly Version: 3.2.0.0
Win32 Version: 3.2.0.0
CodeBase: file:///C:/Users/Chris%20Bertrand/Desktop/example/FS%20Go%20Monkey.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5467 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5468 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5467 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System.Data
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_32/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
----------------------------------------
System.Xml
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
System.Configuration
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
kittmaster
Commited FS Forum helper
Posts: 189
Joined: September 24th, 2012, 9:14 pm
FreeStyler Version: 3.6.2
I Use FreeStyler for: DJ
Contact:

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by kittmaster »

Took the same scene 4 par forward red chase, added it twenty times, reversed every other with no sound..
Also, cue only has 16 entries, not 20 sent into the cue......some type of array boundary error:

See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array.
at FS_Go_Monkey.Form1.RunSequence()
at FS_Go_Monkey.Form1.Go_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5466 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
FS Go Monkey
Assembly Version: 3.2.0.0
Win32 Version: 3.2.0.0
CodeBase: file:///C:/Users/Chris%20Bertrand/Desktop/example/FS%20Go%20Monkey.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5467 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5468 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5467 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System.Data
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_32/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
----------------------------------------
System.Xml
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
System.Configuration
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
kittmaster
Commited FS Forum helper
Posts: 189
Joined: September 24th, 2012, 9:14 pm
FreeStyler Version: 3.6.2
I Use FreeStyler for: DJ
Contact:

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by kittmaster »

Ok I did a logic check, I did a 4 par red chase pattern. I loaded the same chase by draggin it in this many times and its results:

5 times > ok
6 times > ok
10 times > ok
15 times > ok
16 times > crashes

So clearly there is a problem when more than 15 cue scenes created. While they LOAD into you program, the crash only shows itself when you press GO.

Also, the reverse is not working, I took the red chases, alternated as forward and reverse, only the forwards were working in the cue......seems reverse is somehow broken.
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1218
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: GO Monkey - Theater Cue Stack

Post by Mattotone »

version 8.1 bug fix released
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
Post Reply

Return to “GO Monkey - Theater / Band Cue Stack”