These adverts are supporting the forum's costs and the products/services are not endorsed by the forum owners.
First have you tried?
Log in to Search the Forum for help!
Learn more about using FreeStyler at the FreeStyler WIKI HERE
Learn more about DMX in General at The DMX Wiki HERE

if all else fails and you need a fixture consider the fixture building service HERE

FastCue never stops

Questions and discussions regarding FreeStyler Software.
Forum rules
Please do NOT post bugs here! If you spot a potential Bug please report it HERE first then you can chat about it with other users in the appropriate section.
Post Reply
andrea300
Knows how to turn Lights ON
Posts: 4
Joined: March 12th, 2020, 6:51 pm
I Use FreeStyler for: Theater

FastCue never stops

Post by andrea300 »

Hi guys,
I need help!
i created 20 sequences putted into my cue list.
I play the 1st and then I need that at the end of the last 20th sequence the cue automatically stops.
This never happens.

How can i fix this? :fs:


Nathanrs93
Moderator
Posts: 938
Joined: September 18th, 2012, 9:32 pm
FreeStyler Version: None
I Use FreeStyler for: To help others here on the Forum!
Location: Chesterfield, UK

Re: FastCue never stops

Post by Nathanrs93 »

If you go into the settings, there should be an option to keep the cuelists running? Is that what you mean?
andrea300
Knows how to turn Lights ON
Posts: 4
Joined: March 12th, 2020, 6:51 pm
I Use FreeStyler for: Theater

Re: FastCue never stops

Post by andrea300 »

No,
"keep the cuelists running" is useful but it is not my trouble.

For exxample: my Cuelist_1 is made of 10 sequences. When i push Cuelist_1 button, i need that, at the end of 10th sequences, the cuelist automatically stops.

Instead, the cuelist rewinds and restarts from the first sequence <--- I don't want this

Thhanks for the help!!
andrea300
Knows how to turn Lights ON
Posts: 4
Joined: March 12th, 2020, 6:51 pm
I Use FreeStyler for: Theater

Re: FastCue never stops

Post by andrea300 »

any helps?
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1216
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: FastCue never stops

Post by Mattotone »

I don't think freestyler supports this natively, you can try my addon Go-Monkey that will allow you to build a list of sequences that play one after another only once.

If not show us a screenshot or even better a video of what you are currently doing.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
andrea300
Knows how to turn Lights ON
Posts: 4
Joined: March 12th, 2020, 6:51 pm
I Use FreeStyler for: Theater

Re: FastCue never stops

Post by andrea300 »

I created my Cue stack buuut now:
how to stop the last sequence automatically? there's no commandss :x :x
User avatar
Mattotone
Android Dev (Moderator)
Posts: 1216
Joined: July 10th, 2007, 5:30 pm
FreeStyler Version: BETA
I Use FreeStyler for: Just for the Fun of it.

Re: FastCue never stops

Post by Mattotone »

If your using go monkey, for the last sequence in the stack de-select the loop option in the editor to make the sequence play once.
Freestyler Addons www.120db.uk
Free Dropbox. 2GB account http://db.tt/J4c5G8C
$100 free credit @DigitalOcean Private Server: https://m.do.co/c/5c4a7c7d6693
Freestyler Android App: https://play.google.com/store/apps/deta ... rts.fs1024
Post Reply

Return to “FreeStyler Software”